Dette arrangementet har passert
lørdag, mai 27, 2023 10:00 AM

Trondhjems kajakklubb - elvekajakk - aktiviter for barn

Detaljer

Velkommen til elvekajakk-aktivitet for barn

Som en del av elvefestival "Trøndelagsrunden" arrangert av Trondhjems Kajakklubb og NTNUI, inviteres det til elvekajakk-aktivitet i Størenhallen.

Arrangementet i bassenget er for barn mellom 6 og 17 år. Det er ingen krav om tidligere erfaring i kajakk.

Vi skal gå gjennom grunnleggende padleteknikk og sikkerhet, så blir det noe lek med ball. Hvis noen har lyst, kan vi prøve oss på eskimo roll. Det er kun plass til 10 deltaker.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål, eller om det er utsolgt og du ønsker å stå på venteliste. Alt utstyr blir tilgjengelig, du trenger kun vanlig svømmetøy. Billetten koster 60 kroner.

 

Hvis du løser billett, men ikke kan komme, er det fint at du tar kontakt slik at noen på ventelista får plass. Om noen foreldre/foresatte ønsker å se på eller delta for å hjelpe til i bassenget er de velkommen! Det er både frivillige, kajakkinstruktør og badevakt til stede, slik at arrangementet er trygt for alle deltakere.

For spørsmål om opplegget, ta kontakt med:

Capucine 45174771, Capucine.tl@gmail.com 

 

Noen dager før arrangementet får du en spørreundersøkelse om barnets alder, vekt osv. 

Det er for å få best mulig oversikt på hvilke kajakker vi skal ta med. Vi ønsker også å vite om det er noen voksen som ønsker å bli med barna for å hjelpe til i vannet.

Mer info
Lagre i kalenderen min
Kategorier
Billetter
Vanlig
kr 60,-
Arrangører
Sted
Støren Kulturhus
Basmoen 7
7290 Støren

What's on in Midtre Gauldal?

Are you wondering what happens tonight, for the weekend or when you come home on holiday? At hvaskjerimidtregauldal.no you get an overview of all the events that are going on - without having to look around on many different pages! With this overview, it will be easier to prioritize what you will be doing while the babysitter take care of the kids, what to find on the weekend or what you can buy tickets for; Whether it's for yourself or someone you love.