Dette arrangementet har passert
onsdag, desember 6, 2023 8:00 AM - 10:00 AM

Julefrokost NiT Midtre Gauldal

Detaljer

Velkommen til julefrokost NiT Midtre Gauldal! 2023 går mot slutten, et innholdsrikt år med mye positiv utvikling og et politisk skifte. Hvordan vil dette påvirke næringslivet? Gjennom omstillingsprogrammet Spir har vi noen unike muligheter. Vi tar et skritt tilbake og ser på hva vi har oppnådd og så skal vi se på mulighetene som venter oss i 2024. Vi skal fortsette i kraftsporet og så skal vi se på muligheter innenfor markedsføring.


Julefrokost + registrering 08.00-08.30

Program


Status Spir. 

Som sikkert kjent har Midtre Gauldal status som omstillingskommune fram til 2027. I dag skal du få høre hva som har skjedd i 2023 og hvilke muligheter som finnes for deg i 2024.

v/ Aina Midthjell Reppe, leder omstillingsprogrammet Spir

Presentasjon Midtre Gauldal-spillet

I en tid hvor de fleste sitter klistret til en skjerm, er det nå en gjeng som går en helt annen vei. Med bakgrunn i noe som de fleste kjenner fra før, lanseres det nå en egen versjon for Midtre Gauldal. Kanskje et godt julegavetips?

v/ Tom Roger Stamnli

Pause med kaffe og gløgg

Energieffektive løsninger for bygg

Det skrives mye om kraftpriser om dagen og mange spår høyere priser fremover. Store bygg har ofte store kostnader i forbindelse med blant annet oppvarming og produksjon. Her kan det være mye å spare på å undersøke mulighetene for energioptimalisering for din bedrift.

Geir Moholdt, konsernleder Midt Energi

CRM og Digitale Markedsføringsverktøy: Veien til forbedret salg og kundeservice

Et CRM-system kan bidra til å automatisere en bestemt forretningsprosess, samt å automatisere måten hver prosess fungerer sammen med den andre. Dette sammen med digitale markedsføringsverktøy kan være veien til bedre salg.

v/ Silje Nystrand Larsen, digital markedsfører Midt Energi

Nettsiden: Navet i bedriftens markedsføringsaktiviteter

Aldri før har det vært viktigere å skille seg ut og gjøre det lille ekstra for å vinne den neste kunden. Et kjapt søk på nettet og man får et førsteinntrykk av din bedrift. Er førsteinntrykket godt nok i din bedrift?

v/ Erik Gjønnes, markedssjef VinnVinn reklame

 

Ny orfører, nye muligheter?

Det har vært politisk skifte i Midtre Gauldal. Hva vil dette bety for næringslivet i kommunen?

Kom og hør hvilke tanker vår nye ordfører har for næringsutvikling.

v/ ordfører Trude Heggdal


 

 

Mer info
Lagre i kalenderen min
Billetter
Arrangører
Næringsforeningen i Trondheimsregionen
Sted
Gauldalsporten
Svartøya 13
7290 Støren

What's on in Midtre Gauldal?

Are you wondering what happens tonight, for the weekend or when you come home on holiday? At hvaskjerimidtregauldal.no you get an overview of all the events that are going on - without having to look around on many different pages! With this overview, it will be easier to prioritize what you will be doing while the babysitter take care of the kids, what to find on the weekend or what you can buy tickets for; Whether it's for yourself or someone you love.