May be an image of 10 people and text
Dette arrangementet har passert
tirsdag, desember 5, 2023 12:00 PM

BABYKINO - Den første jula i Skomakergata

Detaljer
Det er første jul etter krigen, og Stine (9) kommer alene med toget til Skomakergata. Her søker hun ly hos Skomaker Andersen, som viser seg å være en gretten surpomp som trives best alene. Møtet mellom de to skal forandre livene deres for alltid. Den Første Julen i Skomakergataforteller historien om hvordan en liten jente på rømmen, får Jens Petrus Andersen til å innse at livet er best når man kan dele det med de man er glad i.
--

På babykino kan barn være barn. Det er det lov til å snakke, hyle, le, krype, gråte, kose, spise osv.
Vi spanderer kaffe/te på disse visningene.


Hvem er babykino for?
Babykino er for voksne som har lyst til å se en god film. Du kan ta med deg barn, men barnet må være så lite(n) at det ikke forstår eller følger handlingen. Babyen må være under 1 år.


Hvordan er det på babykino?
For at det skal bli en hyggelig opplevelse for både store og små, så er lyden lavere og det er litt lys i salen. På den måten unngår vi å skremme barna og det er lett å gå inn og ut av salen hvis en trenger det.


Vogn, bærebager osv
Kinoverten passer på vognen din mens du ser film, slik at vognen står trygt i gangen utenfor kinosalen. Bærebager, stellevesker o.l kan tas med inn i kinosalen. Det er trappefritt å komme seg til vår kinosal.


Stellerom
Stellerom finner du på handicaptoalettet i kjelleren.
Mer info
Lagre i kalenderen min
Kategorier
Arrangementet på Facebook
Arrangører
Sted
Støren Kulturhus
Basmoen 7
7290 Støren

What's on in Midtre Gauldal?

Are you wondering what happens tonight, for the weekend or when you come home on holiday? At hvaskjerimidtregauldal.no you get an overview of all the events that are going on - without having to look around on many different pages! With this overview, it will be easier to prioritize what you will be doing while the babysitter take care of the kids, what to find on the weekend or what you can buy tickets for; Whether it's for yourself or someone you love.