Dette arrangementet har passert
onsdag, november 22, 2023 7:00 PM - 8:00 PM

Åpent møte om tilskudd til aktiviteter/møteplasser for barn og unge

Detaljer

Brenner du for barn og unge? Har du en god ide til en aktivitet du kunne tenke deg å arrangere for barn og unge i Midtre Gauldal? Kom på informasjonsmøter om ny tilskuddsordning:

Singsås bo- og dagsenter: Tirsdag 21. november klokka 19.00-20.00

Budal bo- og dagsenter: Onsdag 22. november klokka 19.00-20.00

Soknedal bo- og dagsenter: Torsdag 23. november klokka 19.00-20-00

Vi har mange barn og ungdommer her i kommunen, som ikke deltar på organiserte fritidsaktiviteter som fotball, ski og korps. De har selv i mange år sagt at de ønsker seg også andre aktivitetstilbud, og kravstore er de ikke: De vil ha et sted å være og tilhøre, kanskje er klatrevegg eller en ridebane. Men noen må legge til rette for det. Vi vet at det er mange i kommunen som har et hjerte for barn og unge, og som helt sikkert også har gode ideer og lyst til å bidra. Hvorfor ikke gjøre noe med det?

Vi har vedtatt retningslinjer for dette tilskuddet, og de kan du lese her: Retningslinjer - Tilskuddsordning for møteplasser og inkludering av barn og unge 

 

Når du er klar til å søke, finner du lenke til søknadsportalen her: 

Tilskudd kulturfeltet og spillemidler

 

Retningslinjene sier noe om hvem som kan søke og hva det kan søkes om midler til, men fortvil ikke om det virker litt komplisert - det er det nemlig egentlig ikke. Vi vil gjerne fortelle mer om dette, og det er derfor inviterer til møter med frivillige og ildsjeler, i Singsås, Budal og Soknedal. Du kan komme på hvilket som helst av møtene, samme hvor du bor, og du er selvsagt også velkommen om du holder til på Støren!

Har du spørsmål kan du ta kontakt med aktivitetskoordinator Siri Mette Gynnild på epost sigyn@mgk.no, eller mobil 959 31 200.

Mer info
Lagre i kalenderen min
Kategorier
Sted
Budal bo- og dagsenter
Synnerdalsveien 7
7298 Budal

What's on in Midtre Gauldal?

Are you wondering what happens tonight, for the weekend or when you come home on holiday? At hvaskjerimidtregauldal.no you get an overview of all the events that are going on - without having to look around on many different pages! With this overview, it will be easier to prioritize what you will be doing while the babysitter take care of the kids, what to find on the weekend or what you can buy tickets for; Whether it's for yourself or someone you love.