Bilde av bandet Return
Dette arrangementet har passert
lørdag, november 25, 2023 9:00 PM

Return

Detaljer

Sing me a song!


I 1980 gikk fire gutter fra Stange sammen og dannet bandet som i 1985 fikk navnet Return og vant NRK`s rockemønstring med låten ”Sheila”. To år senere slippes deres første cd ”To the top” og låten ”Sing me a song” ligger 56 uker på norsktoppen!
Utover åtti og nitti tallet har Return gitt ut 5 studioalbum som til sammen har solgt over 600 000 eksemplarer. I 2000 gav de ut Best of Return som er solgt i over 80 000 eks., og bandet har utover 2000 tallet opplevd en ny vår.

I 2005 kom albumet ”Return” og deretter fulgte cd/dvd`n “Best of….both worlds” som solgte til gull. I 2009 valgte bandet å ta en ny pause slik at det ble tid til andre musikkprosjekter.

Knut Erik har gitt ut en cd på norsk, Øyvind og Tore har vært travle med sine bandprosjekter og Steinar har utviklet sin låtskriverkarriere. Når Return nå bestemte seg for igjen å øke aktiviteten i 2012 , blir dette uten Steinar Hagen som ikke ønsker å være med lengre. Henning Ramseth har takket ja til å ta over som gitarist i bandet. Henning har vært med som ekstra musiker og produsent i mange år og vi ser fram til å utvide samarbeidet med han.

Bandet har i 2021 tryllet fram en ny single. Det er fem år siden sist og «The last Chorus is yet to begin» er en hyllest til alle som har fulgt bandet i alle år og et signal om at de gode refrengene fra bandet vil leve i mange år framover. I velkjent Return sound og uttrykk ønsker bandet og gi håp og glede om bedre tider og gleder seg til å turnere land og strand rundt.

I november vil låter som Bye bye Johnny, Change the attitude og Sing me a song runge utover Støren Kulturhus og bandet gleder seg som aldri før til å presentere den nye versjonen av Return. SING ME A SONG!!!

 

Mer info
Lagre i kalenderen min
Kategorier
Billetter
Vanlig
kr 510,-
Arrangementet på Facebook
Arrangører
Sted
Støren Kulturhus
Basmoen 7
7290 Støren

What's on in Midtre Gauldal?

Are you wondering what happens tonight, for the weekend or when you come home on holiday? At hvaskjerimidtregauldal.no you get an overview of all the events that are going on - without having to look around on many different pages! With this overview, it will be easier to prioritize what you will be doing while the babysitter take care of the kids, what to find on the weekend or what you can buy tickets for; Whether it's for yourself or someone you love.