Dette arrangementet har passert
lørdag, august 20, 2022 11:00 AM

Mesternes Mester + Mama Rosa "Krutlet" Cup

Detaljer

Lørdag 20. august arrangerer Sokna IL igjen aktivitetsdag og grendacup på Hovsmoen!

PROGRAM
11.00 ‐ arrangementet starter, Mesternes Mester-øvelsene er åpne for alle
12.00 - konkurranseklasse i Mesternes Mester
13.30 - Mama Rosa "Krutlet" Cup sparkes i gang
ca 15.30 - gruppespill ferdig, finale konkurranseklasse Mesternes Mester
ca 15.45 - karamellkanon
ca 16.00 - sluttspillet begynner

MESTERNES MESTER
Dagen starter med øvelser som er inspirert av Mesternes Mester på NRK, og den første timen er øvelsene åpne for alle - både store og små. Noen øvelser er like som i fjor, feks strømøvelsen, mens andre øvelser er nye av året.

KONKURRANSEKLASSE MESTERNES MESTER
Kl 12 kan de som vil (12 år og eldre) konkurrere mot hverandre i disse øvelsene. En vinner skal kåres, og h*n kan kalle seg bygdas "Mesternes Mester 2022"! 

Vi oppfordrer interesserte til å melde seg på ved å sende melding til Sokna il sin facebook-side på forhånd, men det er også mulig å melde seg på ved ankomst, fram til kl 11.30.

MAMA ROSA "KRUTLET" CUP
En lavterskel fotballturnering à la Krutlet Cup (grendacup arrangert på frivillig basis fram til 2010). Det blir mye likt som i fjor - baner på tvers av 11er-banen, 6 spillere på banen, et gruppespill og et sluttspill. NB! Reglene i år er endret noe - det skal til enhver tid være minimum 2 damer (født 2007 eller tidligere) og 2 unger (født 2008 eller senere) på banen.

Påmelding på SMS til Einar Morten Fløttum, tlf.nr. 92097456, innen onsdag 17. august kl 18.00. Oppgi en kontaktperson og et lagnavn.

MAMA ROSAS BIDRAG
Mama Rosa tok i vår initativ til en cup, derav navnet Mama Rosa "Krutlet" Cup, og ønsket å kjøpe inn varer til dette arrangementet, slik at all fortjeneste går til klubben! I tillegg har de bestemt seg for å gi omsetningen fredag 26. august til Sokna IL, øremerket ny fotballbane. Vi setter utrolig stor pris på dette, og håper medlemmene våre fortsetter å støtte dem - på samme måte som de støtter idretten. Og ta gjerne turen innom Mama Rosa fredag 26. august!

PRAKTISK INFORMASJON
Det vil bli kiosksalg hele dagen, og mulighet for å betale med Vipps eller kontant. Nytt av året er 50 kr inngang for alle over 16 år. Dette er penger som kommer til god nytte når vi skal oppgradere anleggene våre i årene framover, og vi håper dere ser på det som vel anvendte småkroner. Ellers så kan det bli noe trangt om parkering, så vi oppfordrer til å fylle opp bilene og parkere fornuftig.

Vi krysser fingrene for godt vær, og håper at mange tar turen - om det er for å konkurrere, spille fotball eller se på

Mer info
Lagre i kalenderen min
Billetter
Vanlig
kr 50,-
Arrangementet på Facebook
Arrangører
Sokna IL
Sted
Hovsmoen, Soknedal
Soknedal

What's on in Midtre Gauldal?

Are you wondering what happens tonight, for the weekend or when you come home on holiday? At hvaskjerimidtregauldal.no you get an overview of all the events that are going on - without having to look around on many different pages! With this overview, it will be easier to prioritize what you will be doing while the babysitter take care of the kids, what to find on the weekend or what you can buy tickets for; Whether it's for yourself or someone you love.