Inngangsbillett  kr 250,-. *Billetter selges ved inngangen og betales på vips eller med kontanter.
Dette arrangementet har passert
fredag, desember 8, 2023 7:00 PM - 8:00 PM

JULETONER I BUDAL KIRKE

Detaljer

Julestemning med Pocus og sangerne Runa Hestad Jenssen og Ola Marius Ryan.

Med denne førjulskonserten byr Pocus på en helt spesiell konsertopplevelse med tradisjonelle julesanger arrangert i ny drakt. Arrangementene er gjort av musikerne selv med utgangspunkt i Pocus sin litt uvanlige besetning; obo, cello og piano. Det blir kjente og kjære julesanger i en klassisk og akustisk stil, og med enkelte bi-instrument-overraskelser på enkelte arrangement. Sammen med de to vakre stemmene blir det en klangfull, vakker, leken og stemningsfull opplevelse, forsterket av det vakre kirkerommet.

Det er i år hele 5 år siden fylkesmusikerne i Pocus fikk idèen om å arrangere kirkekonserter i førjulstiden. På den aller første konsertturnèen hadde Pocus med seg de eminente sangerne Runa Hestad Jenssen – sopran og Ola Marius Ryan - tenor. Dette ble en stor suksess, og siden den gang har mange trøndere fått oppleve «Juletoner» som har spilt over 20 kirkekonserter i bygder og grender rundt omkring i det store fylket vårt.

Vårt lille ensemble ønsker med denne perlen av en julekonsert å fylle alle med litt god gammeldags julestemning i en ellers så hektisk førjulstid. Vi og gleder oss til å komme å spille og synge for dere!

Ta deg tid til dette avbrekket i julestria, vi lover deg – det er verdt det!

Mer info
Lagre i kalenderen min
Kategorier
Billetter
Vanlig
kr 250,-
Arrangører
Trøndelag fylkeskommune
Sted
Budal kirke
7298 Budal

What's on in Midtre Gauldal?

Are you wondering what happens tonight, for the weekend or when you come home on holiday? At hvaskjerimidtregauldal.no you get an overview of all the events that are going on - without having to look around on many different pages! With this overview, it will be easier to prioritize what you will be doing while the babysitter take care of the kids, what to find on the weekend or what you can buy tickets for; Whether it's for yourself or someone you love.