søndag, januar 29, 2023 7:30 PM

Henning Kvitnes

Detaljer

Henning Kvitnes har vært særdeles kreativ i månedene som har gått, og er i full gang med å spille inn nye sanger til en serie singler og EP-er som utkommer høst/vinter/vår - 2022/2023

Henning Kvitnes Trio

Med

Håvar Bendiksen – Div. strenger og kor

Jon Willy Rydningen – Tangenter og trekkspill

Henning Kvitnes har vært særdeles kreativ i månedene som har gått, og er i full gang med å spille inn nye sanger til en serie singler og EP-er som utkommer høst/vinter/vår - 2022/2023 med tittel” Sanger for grusveier” Kapitel 1-4 ….., som trolig havner på et slags samlealbum når det ikke er behov for flere kapitler.

 

For å holde den kreative og utøvende motoren i gang, så reiser han ut med de to ovennevnte gutta, som også deltar i innspillingene.  

Noen nye sanger blir det, noen ukjente gamle, og selvsagt de du tror du helst vil høre.

Henning Kvitnes har et hav av låter som publikum allerede har trykket til sitt bryst.

 

Spilletid er ca. 80 min

 

Kom ut, lytt, og kos deg

Mer info
Lagre i kalenderen min
Billetter
Vanlig
kr 495,-
Arrangører
Sted
Støren Kulturhus
Basmoen 7
7290 Støren

What's on in Midtre Gauldal?

Are you wondering what happens tonight, for the weekend or when you come home on holiday? At hvaskjerimidtregauldal.no you get an overview of all the events that are going on - without having to look around on many different pages! With this overview, it will be easier to prioritize what you will be doing while the babysitter take care of the kids, what to find on the weekend or what you can buy tickets for; Whether it's for yourself or someone you love.